NOVI TEČAJ POČINJE U PONEDJELJAK 11.12.2023. U 16:00

Matije Gupca 67, 49210 Zabok

+385 49 221 352

ŠKOLA ZA SVE BUDUĆE VOZAČE !!!

Želite naučiti voziti? Autoškola BEST pružiti će Vam sve mogućnosti kako voziti sigurno i propisno!

NOVI TEČAJ POČINJE U PONEDJELJAK 11.12.2023. U 16:00


VEĆ 30 GODINA SA VAMA!


KVALITETA - PRISTUPAČNOST - POVOLJNE CIJENE

Instruktori

VIŠE OD 30 GODINA ISKUSTVA U PROVOĐENJU EDUKACIJE KANDIDATA ZA VOZAČE!


Komparativne vrijednosti Autoškole BEST:

- Mi brinemo
- Poštujemo: vrijeme, ljude, vrijednosti i potrebe
- Svaki polaznik nam je važan
- Radimo sve u svrhu dobrog gospodarstvenika, pošteno i u cijelosti
- Težimo izvrsnosti jer to što radimo, radimo za zajednicu.

Službeno, 1991. godine Autoškola BEST otvorila je svoja vrata svim polaznicima radi osposobljavanja kandidata za vozača.

Svojim pouzdanim radom, stvorili smo izniman kredibilitet na tržištu čime stječemo iznimno visoku reputaciju u poslovanju. Profesionalnost, stručnost, kvaliteta i tradicija glavni su pokretači autoškole, praćenje IT inovacija doprinose promjenama u lakšem savladavanju Prometnih propisa što nam omogućava primjenu multimedijalnih sadržaja radi lakšeg savladavanja gradiva.

O našem poslovnom uspjehu govore činjenice o tisućama zadovoljnih polaznika koji su uspješno prošli obuku osposobljavanja kandidata za vozača.

Visoko obrazovni stručni kadar, stručna i profesionalna ekipa sa iskustvom većim od 10 godina, vodi vas od samog početka. Od pripreme automobila za 1. sat vožnje, preko cjelokupne obuke kako samostalno upravljati vozilom, pa do uspješnog savladavanja ispita iz predmeta Upravljanje vozilom. U samom centru Zaboka, na tržnici, blok kolodvor, II kat, lokacija je Autoškole BEST. U novom klimatiziranom prostoru, informatiziranoj dvorani, nastava se održava u prije i poslijepodnevnim terminima. Mi se prilagođavamo zahtjevima tržišta.

Želja vam je naučiti voziti motor? Automobil? Ili teretno vozilo? Na dobroj ste adresi.

Osposobljavamo kandidate za A1, A2, A, B, C, CE kategorije.

Sva vozila su opremljena modernom opremom, ujedno i prilagođena za lako i jednostavno upravljanje. Od voznog parka motocikala za A1, A2, A kategorije mogu se naći vozila od 50, 125, 250, 500 i 700 kubika.

Automobili su marke Volkswagen Polo i Golf za osposobljavanje B kategorije. Naime, na C kategoriji posjedujemo teretno vozilo Mercedes Atego i priključno vozilo Saxas za E kategoriju, a skup tih vozila, CE kategorije čini ukupnu dužinu od 18,75 m.

Novo uređeni, ocrtani i označen poligon pravo je mjesto za svakodnevno učenje upravljanja bilo koje vrste vozila.

Posjedujete vozačku dozvolu, ali ne vozite duže od 5 ili 10 godina! Bojite se sjesti za volan? U dogovoru s odabranim instruktorom Autoškole BEST, kondicijskom vožnjom i dodatnom vježbom usavršite upravljanje vozilom.

Vaš najbolji izbor! Autoškola BEST

Birajte sigurnost, birajte tradiciju. Birajte uspjeh. Birajte BEST!

Brzo, Efikasno, Stručno i Trajno ; BEST!

ZANIMA TE KOLIKO KOŠTA POLAGANJE?